Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Undertakers KC Slashers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
McKee probeert naar een medespeler te passen. Oldham is nu in balbezit. Wagner is nu in balbezit. Oldham onderschept slim de pass. Oldham schiet op doel. Trimble kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Parnham passt de bal in één keer door. Buckingham is nu in balbezit. Buckingham met een sublieme pass. Kirwan rent richting de bal. Kirwan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kirwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden verovert de bal door een tackle van achteren. Shelley rent richting de bal. Kirwan is nu in balbezit. Kirwan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shelley rent richting de bal. Shelley draait met de bal, schiet en ... Wolyniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - KC Slashers 0:1

15e minuut.
Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford geeft de bal voor. Klungelig pakt Barclay de bal. Oldham is nu in balbezit. Oldham schiet op doel. Paal! Trimble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Weber geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hardin met een snelle inworp. Klungelig pakt Shelley de bal. Shelley draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldham verovert de bal door een tackle van achteren. Avery rent richting de bal. Oldham verovert de bal door een tackle van achteren. Oldham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Intolerable Undertakers - KC Slashers 1:1

37e minuut.
Bowden is nu in balbezit. Kirwan rent richting de bal. Met opzet legt Bowden zijn tegenspeler op de grond. Bowden krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Avery rent richting de bal. Avery passt de bal zonder na te denken. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kirwan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - KC Slashers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 51%, KC Slashers 49%.
Intolerable Undertakers - KC Slashers 1:2

54e minuut.
James is nu in balbezit. McCreary onderschept slim de pass. McCreary met een sublieme pass. Kirwan rent richting de bal. Kirwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
McCreary met een snelle inworp. Parnham geeft de bal voor. Kirwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwan schiet op doel. Wolyniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - KC Slashers 1:3

64e minuut.
Castillo passt de bal met de wreef. McKee bereikt de bal nog maar net als eerste. McKee draait met de bal, schiet en ... Finley is nu in balbezit. Finley haalt uit met een fantastische trap. Trimble probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Shelley onderschept slim de pass. Shelley passt de bal met de wreef. Kirwan rent richting de bal. Kirwan schiet op doel. Wolyniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hardin passt de bal zonder na te denken. Shelley rent richting de bal. Shelley passt de bal in één keer door. Kirwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bourbon probeert naar een medespeler te passen. Shelley is nu in balbezit. Shelley met een sublieme pass. Kirwan is nu in balbezit. Kirwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 57%, KC Slashers 43%.
Intolerable Undertakers - KC Slashers 1:3