Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Undertakers Patriotic Kangaroos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Master rent richting de bal. Oldham onderschept slim de pass. Oldham passt de bal met de wreef. McKee bereikt de bal nog maar net als eerste. McKee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hunter met een harde bal richting middenveld. Ocean speelt de bal door. Daar is McKee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ocean verovert de bal door een tackle van achteren. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon begaat een overtreding. Master is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ocean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
McKee geeft een hoge lob. Finley bereikt de bal nog maar net als eerste. Finley passt de bal met de wreef. Oldham is nu in balbezit. Oldham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Finley onderschept slim de pass. Ocean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finley. Finley krijgt een gele kaart. Ocean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
James is nu in balbezit. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin passt de bal in één keer door. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - Patriotic Kangaroos 0:1

38e minuut.
Oldham probeert naar een medespeler te passen. Bickford rent richting de bal. Bickford passt de bal met de wreef. McKee rent richting de bal. McKee draait met de bal, schiet en ... Van Horn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Master is nu in balbezit. Master passt de bal zonder na te denken. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel. Weber probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - Patriotic Kangaroos 0:2

44e minuut.
Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin passt de bal zonder na te denken. Deacon is nu in balbezit. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Master schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 55%, Patriotic Kangaroos 45%.
Intolerable Undertakers - Patriotic Kangaroos 0:2

48e minuut.
Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Master passt de bal in één keer door. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ... Weber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

60e minuut.
Master is nu in balbezit. Master speelt de bal door. Weber rent richting de bal. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hunter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bickford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oldham is nu in balbezit. Oldham geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo met een sublieme pass. Bickford met een sublieme pass. Finley is nu in balbezit. Finley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Master is nu in balbezit. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Wolyniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 63%, Patriotic Kangaroos 37%.
Intolerable Undertakers - Patriotic Kangaroos 0:2