Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Cavaliers Fearsome Coyotes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Carpenter met de inworp. Knowles rent richting de bal. Knowles passt de bal zonder na te denken. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 0:1

8e minuut.
Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Everall haalt uit met een fantastische trap. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Buddle rent richting de bal. Buddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Knowles rent richting de bal. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Carpenter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpenter krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Biggerstaff probeert naar een medespeler te passen. Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Everall passt de bal met de wreef. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 1:1

30e minuut.
Whitfield probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Everall geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buddle onderschept slim de pass. Buddle passt de bal met de wreef. Biggerstaff probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Boyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Cavaliers 42%, Fearsome Coyotes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 1:1

47e minuut.
Biggerstaff passt de bal met de wreef. Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Boyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Everall de bal onder controle te krijgen. Biggerstaff kopt de bal weg. Klungelig pakt Carpenter de bal. Everall is nu in balbezit. Everall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dorn kopt de bal weg. Everall heeft problemen om de bal te vangen. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Boyer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 2:1

69e minuut.
Camic is nu in balbezit. Everall verovert de bal door een tackle van achteren. Everall passt de bal met de wreef. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Abell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Farris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Burgess zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buddle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Abren rent richting de bal. Critchfield verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Cavaliers 51%, Fearsome Coyotes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Cavaliers - Fearsome Coyotes 2:2