Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotic Kangaroos KC Slashers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Roland probeert naar een medespeler te passen. Avery geeft een lange en hoge pass. Kirwan heeft problemen om de bal te vangen. Shelley is nu in balbezit. Shelley schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Avery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham rent richting de bal. DiGiamarino verovert de bal door een tackle van achteren. DiGiamarino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Irwin probeert naar een medespeler te passen. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino speelt de bal door. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Roland passt de bal zonder na te denken. Ocean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocean passt de bal zonder na te denken. Carlstedt rent richting de bal. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... Trimble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Avery rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Wagner is nu in balbezit. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotic Kangaroos - KC Slashers 1:0

40e minuut.
Buckingham is nu in balbezit. Buckingham passt de bal met de wreef. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carlstedt rent richting de bal. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carlstedt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Kangaroos 48%, KC Slashers 52%.
Patriotic Kangaroos - KC Slashers 1:0

56e minuut.
Hardin rent richting de bal. Irwin rent richting de bal. Hardin speelt de bal door. Klungelig pakt Kirwan de bal. Kirwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotic Kangaroos - KC Slashers 1:1

63e minuut.
Inworp. Parnham met de inworp. Shelley rent richting de bal. Shelley geeft een hoge lob. Kirwan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Kangaroos 54%, KC Slashers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotic Kangaroos - KC Slashers 1:1