Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Devils Fearsome Choppers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Thomas met de inworp. Hoff geeft de bal voor. Huber kopt de bal weg. Jamison bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dunn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoff rent richting de bal. Hoff geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Jamison is nu in balbezit. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hoff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coolidge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Coolidge met een harde bal richting middenveld. Dunn kopt de bal weg. Klungelig pakt Howard de bal. Jolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Jamison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoff rent richting de bal. DiGiamarino rent richting de bal. Hoff onderschept slim de pass. Hoff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Devils 79%, Fearsome Choppers 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Devils - Fearsome Choppers 0:0

54e minuut.
Ring verovert de bal door een tackle van achteren. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff met een sublieme pass. Jamison bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Simon met een sublieme pass. Wagner is nu in balbezit. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Jolie is nu in balbezit. Jolie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ring passt de bal in één keer door. Augustus bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Thomas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thomas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Devils 53%, Fearsome Choppers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Devils - Fearsome Choppers 0:0