Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Grizzlies Patriotic Kangaroos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Valakari probeert naar een medespeler te passen. Hale geeft de bal voor. Lynn heeft problemen om de bal te vangen. Jameson is nu in balbezit. Jameson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:0

33e minuut.
Hale heeft problemen om de bal te vangen. Day is nu in balbezit. Day speelt de bal door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Barrett met een sublieme pass. Ocean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Day. Day krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jameson probeert naar een medespeler te passen. Valakari rent richting de bal. Dunst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valakari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valakari kan niet meer verder spelen. Ferrar komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Klungelig pakt Hale de bal. DiGiamarino is nu in balbezit. DiGiamarino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Barrett bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Grizzlies 48%, Patriotic Kangaroos 52%.
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:0

52e minuut.
Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Valakari begaat een overtreding. Carlstedt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocean met een snel genomen vrije trap. Simpson krijgt zijn hoofd ertegen. Barrett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:1

56e minuut.
Roland met een snelle inworp. Simpson kan de bal niet met de borst controleren. Day rent richting de bal. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:2

66e minuut.
Ocean met een sublieme pass. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dunst geeft een lange en hoge pass. Affleck probeert de bal aan de voet te houden. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:3

76e minuut.
Jameson rent richting de bal. Penny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocean. Penny raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Day neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bagwell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roland met een snelle inworp. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Grizzlies 50%, Patriotic Kangaroos 50%.
Royal Grizzlies - Patriotic Kangaroos 1:3