Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Slashers Nasty Raptors
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Kirwan rent richting de bal. Akin is nu in balbezit. Kirwan onderschept slim de pass. Shelley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Akin is nu in balbezit. Shelley verovert de bal door een tackle van achteren. Shelley passt de bal zonder na te denken. Kirwan is nu in balbezit. Kirwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelley rent richting de bal. Shelley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckerman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckerman speelt de bal door. Durant rent richting de bal. Durant schiet op doel. Trimble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Slashers 46%, Nasty Raptors 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Slashers - Nasty Raptors 0:0

47e minuut.
McCreary passt de bal in één keer door. Parnham is nu in balbezit. Parnham met een sublieme pass. Kirwan is nu in balbezit. Kirwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Akin geeft een hoge lob. Koch kopt de bal weg. Daar is Beckerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durant is nu in balbezit. Durant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hardin geeft de bal voor. Hurst heeft problemen om de bal te vangen. Hurst passt de bal in één keer door. Kirwan rent richting de bal. Kirwan schiet op doel. Spann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Slashers 41%, Nasty Raptors 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Slashers - Nasty Raptors 0:0