Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Undertakers Fearsome Coyotes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic verovert de bal door een tackle van achteren. McKee verovert de bal door een tackle van achteren. Oldham rent richting de bal. Oldham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Deacon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgess zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolton is nu in balbezit. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Camic rent richting de bal. James is nu in balbezit. Camic begaat een overtreding. Camic krijgt een gele kaart. James is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. James met een snel genomen vrije trap. McKee maakt een snoekduik en kopt de bal. Boyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livingston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolton is nu in balbezit. Bolton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 51%, Fearsome Coyotes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intolerable Undertakers - Fearsome Coyotes 0:0

47e minuut.
Critchfield is nu in balbezit. Bowden verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton begaat een overtreding. Bolton krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Livingston speelt de bal door. Bowden is nu in balbezit. Bolton verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield rent richting de bal. Critchfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Undertakers - Fearsome Coyotes 0:1

56e minuut.
Livingston is nu in balbezit. Livingston geeft de bal voor. Bourbon probeert de bal aan de voet te houden. Critchfield rent richting de bal. Critchfield draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Whitfield rent richting de bal. Whitfield probeert naar een medespeler te passen. Knowles probeert naar een medespeler te passen. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bowden heeft problemen om de bal te vangen. Bolton is nu in balbezit. Deacon rent richting de bal. Bolton verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Undertakers 50%, Fearsome Coyotes 50%.
Intolerable Undertakers - Fearsome Coyotes 0:1