Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Wizards sdad11
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Bragg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oates bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragg speelt de bal door. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel. Maurin bokst de bal weg.

10e minuut.
Pike is nu in balbezit. Pike geeft een lange en hoge pass. Buckingham rent richting de bal. Buckingham draait met de bal, schiet en ... Wilson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Obama bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Bragg rent richting de bal. Potter onderschept slim de pass. Potter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Wizards - sdad11 1:0

23e minuut.
Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Monk rent richting de bal. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ... Maurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Wizards - sdad11 1:1

38e minuut.
Travis is nu in balbezit. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk met een sublieme pass. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Maurin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Wizards 50%, sdad11 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Wizards - sdad11 1:1

62e minuut.
Coleman onderschept slim de pass. Coleman passt de bal zonder na te denken. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Buckingham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Potter is nu in balbezit. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter rent richting de bal. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham draait met de bal, schiet en ... Wilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pike passt de bal in één keer door. Pollard is nu in balbezit. Pollard passt de bal met de wreef. Buckingham rent richting de bal. Buckingham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Wilson met een harde bal richting middenveld. Monk kopt de bal weg. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Wizards - sdad11 1:2

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oates met een snelle inworp. Bragg probeert naar een medespeler te passen. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel. Maurin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Wizards 43%, sdad11 57%.
Horrible Wizards - sdad11 1:2