Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Spider Monkeys sdad11
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 22
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Buete is nu in balbezit. Buete speelt de bal door. Elliott speelt de bal door. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill schiet op doel. Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lawless rent richting de bal. Lawless haalt uit met een fantastische trap. Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Napier heeft problemen om de bal te vangen. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless speelt de bal door. Estill rent richting de bal. Estill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Elliott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buete met de inworp. Monk rent richting de bal. Monk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
McClinton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shelby is nu in balbezit. Bragg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shelby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shelby neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Spider Monkeys - sdad11 1:0

45e minuut.
Monk passt de bal met de wreef. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott geeft de bal voor. Bragg rent richting de bal. Bragg haalt uit met een fantastische trap. Hejduk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Spider Monkeys 45%, sdad11 55%.
Crazy Spider Monkeys - sdad11 1:0

47e minuut.
Wilson trapt de bal weg. Daar is Elliott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monk probeert naar een medespeler te passen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hejduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bragg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ankiel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Obama rent richting de bal. Obama geeft een lange en hoge pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk onderschept slim de pass. Monk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Oates is nu in balbezit. Estill verovert de bal door een tackle van achteren. Ankiel begaat een overtreding. Estill raakt geblesseerd tijdens het duel. Richards komt bij de bal en schiet. Wilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
McClinton is nu in balbezit. Ankiel onderschept slim de pass. Ankiel met een sublieme pass. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oates geeft een lange en hoge pass. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby passt de bal zonder na te denken. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Obama probeert naar een medespeler te passen. Ankiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankiel passt de bal zonder na te denken. Shelby rent richting de bal. Shelby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Richards probeert naar een medespeler te passen. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Hill geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ankiel de bal onder controle te krijgen. Ankiel haalt uit met een fantastische trap. Hejduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Spider Monkeys 56%, sdad11 44%.
Crazy Spider Monkeys - sdad11 1:0