Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-02 01:15
  • Competitiewedstrijd: League IV 26
  • Stadion: AC Crew Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1153
AC Crew Dismal Foxes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds met een sublieme pass. Wayne rent richting de bal. Wayne draait met de bal, schiet en ... Dore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Rimando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Greene passt de bal in één keer door. Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds met een sublieme pass. Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arthur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wayne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faber is nu in balbezit. Wayne onderschept slim de pass. Wayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maupin haalt uit met een fantastische trap. Havlicek met een sublieme pass. Daar is Faber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jenkins kan de bal niet met de borst controleren. Jenkins schiet op doel. Barnett kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Rimando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Rimando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Havlicek rent richting de bal. Havlicek geeft de bal voor. Inworp. Maupin met een snelle inworp. Bonds geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Crew 53%, Dismal Foxes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Crew - Dismal Foxes 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Crew 38%, Dismal Foxes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Crew - Dismal Foxes 0:0