Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Freedom Bluegrass Juggernauts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Broker geeft een lange en hoge pass. Ijaz kopt de bal weg. Nash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:1

10e minuut.
Higgins met een sublieme pass. Sabo rent richting de bal. Sabo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kirwan de bal onder controle te krijgen. Buchanan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Higgins rent richting de bal. Higgins passt de bal met de wreef. Sabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabo schiet op doel. Buchanan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Dunst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nash rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Higgins. Higgins krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ijaz passt de bal in één keer door. Kirwan is nu in balbezit. Sabo verovert de bal door een tackle van achteren. Sabo draait met de bal, schiet en ... Buchanan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:2

32e minuut.
Koufax speelt de bal door. Owsley is nu in balbezit. Cavanaugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavanaugh krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal met de wreef. Lochrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Freedom 43%, Bluegrass Juggernauts 57%.
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:2

52e minuut.
Doeltrap. Broker trapt de bal weg. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Nash speelt de bal door. Boswell is nu in balbezit. Boswell geeft een lange en hoge pass. Lochrie rent richting de bal. Lochrie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koufax is nu in balbezit. Sabo rent richting de bal. Sabo met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:3

70e minuut.
Higgins onderschept slim de pass. Higgins probeert naar een medespeler te passen. Unitas rent richting de bal. Sabo verovert de bal door een tackle van achteren. Sabo schiet op doel. Buchanan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Freedom 45%, Bluegrass Juggernauts 55%.
Ferocious Freedom - Bluegrass Juggernauts 0:4