Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Rockets sdad11
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Obama speelt de bal door. Bragg bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak onderschept slim de pass. Polak haalt uit met een fantastische trap. Winslow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akin zal de hoekschop nemen. Kamler probeert naar een medespeler te passen. Foxx bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Rockets - sdad11 1:0

10e minuut.
Winslow geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akin met de inworp. Bindrup rent richting de bal. Bindrup geeft een lange en hoge pass. Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Obama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbott geeft de bal voor. Grace kopt de bal weg. Buete rent richting de bal. Buete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oates probeert de bal aan de voet te houden. Bragg is nu in balbezit. Bragg passt de bal zonder na te denken. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Rockets - sdad11 1:1

19e minuut.
Kamler rent richting de bal. Monk onderschept slim de pass. Monk passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Monk passt de bal met de wreef. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asner rent richting de bal. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Rockets - sdad11 1:2

24e minuut.
Asner verovert de bal door een tackle van achteren. Kamler probeert naar een medespeler te passen. Oates is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Grace de bal. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Rockets - sdad11 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Rockets 48%, sdad11 52%.
Eternal Rockets - sdad11 1:3

52e minuut.
Buete geeft de bal voor. Kamler is nu in balbezit. Met opzet legt Obama zijn tegenspeler op de grond. Obama krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Akin met de inworp. Bindrup is nu in balbezit. Bindrup passt de bal met de wreef. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Rockets - sdad11 2:3

76e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Bragg probeert naar een medespeler te passen. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk is nu in balbezit. Monk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tubbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tubbs zijn tegenspeler op de grond. Abbott raakt geblesseerd tijdens het duel. Obama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Rockets - sdad11 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Rockets 44%, sdad11 56%.
Eternal Rockets - sdad11 2:4