Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:15
  • Competitiewedstrijd: League IV 26
  • Stadion: AC Crew Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1231
AC Crew Horrible Wizards
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Pike met een snelle inworp. Drake heeft problemen om de bal te vangen. Bonds schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drake raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds verovert de bal door een tackle van achteren. Bonds passt de bal zonder na te denken. Wayne is nu in balbezit. Wayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Crew - Horrible Wizards 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pike met een snelle inworp. Drake speelt de bal door. Potter is nu in balbezit. Potter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wayne rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Coleman passt de bal zonder na te denken. Potter rent richting de bal. Potter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Crew 60%, Horrible Wizards 40%.
AC Crew - Horrible Wizards 1:0

47e minuut.
Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene geeft de bal voor. Klungelig pakt Travis de bal. Bonds is nu in balbezit. Bonds draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Potter rent richting de bal. Potter speelt de bal door. Newhart is nu in balbezit. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Buckingham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Richards de bal. Drake rent richting de bal. Drake probeert naar een medespeler te passen. Buckingham rent richting de bal. Buckingham haalt uit met een fantastische trap. Rimando bokst de bal weg.

63e minuut.
Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson geeft een lange en hoge pass. Buckingham is nu in balbezit. Buckingham haalt uit met een fantastische trap. Rimando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Crew - Horrible Wizards 1:1

68e minuut.
Maupin rent richting de bal. Maupin passt de bal met de wreef. Wayne rent richting de bal. Wayne haalt uit met een fantastische trap. Carr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drake kopt de bal weg. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter rent richting de bal. Daar is Buckingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckingham haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Inworp. Greene met een snelle inworp. Bonds is nu in balbezit. Bonds haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Richards met een sublieme pass. Coleman rent richting de bal. Bracken onderschept slim de pass. Bonds rent richting de bal. Bonds schiet op doel. Maurin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Crew 41%, Horrible Wizards 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Crew - Horrible Wizards 1:1