Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Spider Monkeys Terrifying Blazers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards speelt de bal door. Kinsey probeert naar een medespeler te passen. Estill is nu in balbezit. Estill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daniels geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lawless met een snelle inworp. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burgin trapt de bal weg van het doel. Richards kopt de bal weg. Estill is nu in balbezit. Estill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lawless verovert de bal door een tackle van achteren. Lawless speelt de bal door. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill haalt uit met een fantastische trap. Searles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Burgin met een harde bal richting middenveld. Kinsey kopt de bal weg. Mihalik probeert de bal aan de voet te houden. Zalinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalinsky haalt uit met een fantastische trap. Hejduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Elliott onderschept slim de pass. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Shelby moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shelby schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gay roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gay kan niet meer verder spelen. Burciaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Spider Monkeys 49%, Terrifying Blazers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Spider Monkeys - Terrifying Blazers 0:0

50e minuut.
Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Elliott geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Glen de bal onder controle te krijgen. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Barbour de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards passt de bal zonder na te denken. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Searles met een harde bal richting middenveld. Lawless is nu in balbezit. Lawless passt de bal in één keer door. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Jessamine verovert de bal door een tackle van achteren. Zalinsky is nu in balbezit. Jessamine rent richting de bal. Jessamine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Skinner geeft een lange en hoge pass. Richards probeert de bal met de borst te controleren. Zalinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalinsky haalt uit met een fantastische trap. Hejduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Spider Monkeys - Terrifying Blazers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Spider Monkeys 26%, Terrifying Blazers 74%.
Crazy Spider Monkeys - Terrifying Blazers 0:1