Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Blazers North Star Rabbits
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Dickinson rent richting de bal. Dickinson speelt de bal door. Wemer is nu in balbezit. Couch is nu in balbezit. Couch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een lange en hoge pass. Couch kopt de bal weg. Wemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbour is nu in balbezit. Wemer onderschept slim de pass. Wemer draait met de bal, schiet en ... Searles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Blazers - North Star Rabbits 0:1

33e minuut.
Kinsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsey geeft de bal voor. Zalinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalinsky schiet op doel. Reyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kinsey rent richting de bal. Kinsey geeft een lange en hoge pass. Goos probeert de bal aan de voet te houden. Zalinsky rent richting de bal. Zalinsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Blazers 60%, North Star Rabbits 40%.
Terrifying Blazers - North Star Rabbits 0:1

58e minuut.
Merritt met de inworp. Couch controleert de bal met de borst. Barbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Couch verovert de bal door een tackle van achteren. Couch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Robertson geeft de bal voor. Daniels geeft een lange en hoge pass. Glen kan de bal niet met de borst controleren. Wemer rent richting de bal. Wemer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Glen is nu in balbezit. Elkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Glen begaat een overtreding. Elkins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robertson met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wemer rent richting de bal. Wemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Blazers - North Star Rabbits 0:2

86e minuut.
Jessamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Goos rent richting de bal. Goos passt de bal met de wreef. Zalinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalinsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Blazers 62%, North Star Rabbits 38%.
Terrifying Blazers - North Star Rabbits 0:2