Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Foxes North Star Rabbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Dickinson rent richting de bal. Dickinson met een sublieme pass. Robertson met een sublieme pass. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dore niet meer kan verder spelen. Ballard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Foxes 54%, North Star Rabbits 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Foxes - North Star Rabbits 0:0

47e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal in één keer door. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins geeft een hoge lob. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Jaqua is nu in balbezit. Couch rent richting de bal. Couch passt de bal in één keer door. Wemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Goos is nu in balbezit. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Reyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson onderschept slim de pass. Morgan onderschept slim de pass. Morgan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Foxes - North Star Rabbits 1:0

70e minuut.
Dickinson geeft een hoge lob. Faber kopt de bal weg. Daar is Horn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemer is nu in balbezit. Wemer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Robertson met een sublieme pass. Wemer is nu in balbezit. Couch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemer is nu in balbezit. Wemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Foxes - North Star Rabbits 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Foxes 51%, North Star Rabbits 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Foxes - North Star Rabbits 1:1