Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Foxes Crazy Spider Monkeys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Jaqua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Detter is nu in balbezit. Detter probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Elliott onderschept slim de pass. Elliott probeert naar een medespeler te passen. Shelby rent richting de bal. Estill rent richting de bal. Estill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jenkins heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Jenkins met de inworp. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ... Hejduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless verovert de bal door een tackle van achteren. Lawless geeft een lange en hoge pass. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Foxes - Crazy Spider Monkeys 0:1

28e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Elliott probeert naar een medespeler te passen. Estill is nu in balbezit. Estill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shelby rent richting de bal. Ireland rent richting de bal. Elliott probeert naar een medespeler te passen. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill schiet op doel. Dore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawless zal de hoekschop nemen. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClinton bereikt de bal nog maar net als eerste. McClinton schiet op doel. Estill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jaqua is nu in balbezit. Elliott onderschept slim de pass. Elliott probeert naar een medespeler te passen. Lawless is nu in balbezit. Lawless geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Foxes 50%, Crazy Spider Monkeys 50%.
Dismal Foxes - Crazy Spider Monkeys 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Horn de bal. McClinton bereikt de bal nog maar net als eerste. McClinton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Havlicek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Foxes - Crazy Spider Monkeys 0:2

65e minuut.
Inworp. Meck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McClinton geeft een lange en hoge pass. Lawless rent richting de bal. Lawless haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalik begaat een overtreding. Hernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ireland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
McClinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn passt de bal zonder na te denken. Jenkins rent richting de bal. Jenkins schiet op doel. Hejduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Elliott rent richting de bal. Elliott met een sublieme pass. Estill is nu in balbezit. Shelby rent richting de bal. Shelby haalt uit met een fantastische trap. Dore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Foxes 51%, Crazy Spider Monkeys 49%.
Dismal Foxes - Crazy Spider Monkeys 0:2