Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Freedom Horrible Wizards
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bronner met een harde bal richting middenveld. Menifee is nu in balbezit. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Potter is nu in balbezit. Potter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Drake rent richting de bal. Dunst rent richting de bal. Drake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunst raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Daar is Lochrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travis verovert de bal door een tackle van achteren. Travis geeft een lange en hoge pass. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:1

25e minuut.
Koufax geeft een hoge lob. Pollard kopt de bal weg. Drake heeft problemen om de bal te vangen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Dunst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochrie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maurin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Menifee bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter onderschept slim de pass. Potter met een sublieme pass. Buckingham is nu in balbezit. Buckingham schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:2

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pollard neemt de hoekschop. Coleman is nu in balbezit. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham haalt uit met een fantastische trap. Buchanan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Freedom 66%, Horrible Wizards 34%.
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:2

56e minuut.
Koufax bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman onderschept slim de pass. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Potter is nu in balbezit. Potter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:3

57e minuut.
Lochrie met een sublieme pass. Menifee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh rent richting de bal. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Buckingham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter passt de bal in één keer door. Unitas heeft problemen om de bal te vangen. Buckingham rent richting de bal. Buckingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:4

63e minuut.
Unitas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potter rent richting de bal. Potter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Potter passt de bal zonder na te denken. Dunst rent richting de bal. Pike begaat een overtreding. Dunst raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dunst kan niet meer verder spelen. Borchers komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kirwan geeft een hoge lob. Potter kopt de bal weg. Buckingham rent richting de bal. Buckingham schiet op doel. Buchanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:5

78e minuut.
Travis met een sublieme pass. Potter is nu in balbezit. Potter passt de bal in één keer door. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Freedom 73%, Horrible Wizards 27%.
Ferocious Freedom - Horrible Wizards 0:6