Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Lions Warlike Rebels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Victorine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux is nu in balbezit. Victorine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prideaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Prideaux neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Western Lions - Warlike Rebels 0:1

13e minuut.
Affleck speelt de bal door. Norton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brooking. Brooking krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dell heeft problemen om de bal te vangen. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux probeert naar een medespeler te passen. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Frazier met een harde bal richting middenveld. Norton met een sublieme pass. Hicks is nu in balbezit. Hicks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hyatt draait met de bal, schiet en ... Gallatin controleert de bal met de borst. Victorine rent richting de bal. Prideaux onderschept slim de pass. Prideaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Norton rent richting de bal. Hicks rent richting de bal. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks is nu in balbezit. Hicks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Lions - Warlike Rebels 1:1

44e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Daar is Prideaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowery verovert de bal door een tackle van achteren. Lowery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Lions - Warlike Rebels 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Lions 58%, Warlike Rebels 42%.
Western Lions - Warlike Rebels 1:2

57e minuut.
Daar is Dell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux rent richting de bal. Prideaux speelt de bal door. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dell passt de bal met de wreef. Daar is Norton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooking speelt de bal door. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan passt de bal met de wreef. Woodworth rent richting de bal. Norton verovert de bal door een tackle van achteren. Norton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brooking geeft een hoge lob. Victorine kopt de bal weg. Daar is Erush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dell heeft problemen om de bal te vangen. Dell passt de bal met de wreef. Hicks is nu in balbezit. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Lions - Warlike Rebels 2:2

80e minuut.
Brooking passt de bal zonder na te denken. Ingels rent richting de bal. Ingels probeert naar een medespeler te passen. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
O`Sullivan passt de bal in één keer door. Waterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton speelt de bal door. Hicks is nu in balbezit. Hicks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Lions 49%, Warlike Rebels 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Lions - Warlike Rebels 2:2