Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Scorers Eastern Moons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Hodge probeert naar een medespeler te passen. Ransdell kopt de bal weg. Daar is Warner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Timberlake is nu in balbezit. Sullivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sullivan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Curtis met een harde bal richting middenveld. Lawson kopt de bal weg. Lavigne heeft problemen om de bal te vangen. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ransdell verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson is nu in balbezit. Timberlake bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Scorers - Eastern Moons 0:1

43e minuut.
Englund passt de bal zonder na te denken. Sullivan is nu in balbezit. Bocanegra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocanegra krijgt een gele kaart. Sullivan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawson wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Scorers - Eastern Moons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Scorers 63%, Eastern Moons 37%.
Ferocious Scorers - Eastern Moons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Scorers 50%, Eastern Moons 50%.
Ferocious Scorers - Eastern Moons 0:2