Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Patriots Promising Truckers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Drake onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rhodes met een snelle inworp. Daar is Finch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Helmsley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mackenzie komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Guzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal met de wreef. Tyler is nu in balbezit. Tyler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wyle passt de bal in één keer door. Daar is Mulrooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trott krijgt een gele kaart. Mulrooney wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Klungelig pakt MacGuyver de bal. Grisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney onderschept slim de pass. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap. Martino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Patriots - Promising Truckers 0:1

38e minuut.
Marsh rent richting de bal. Guzan verovert de bal door een tackle van achteren. Guzan passt de bal in één keer door. Finch is nu in balbezit. Finch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Patriots 54%, Promising Truckers 46%.
Warlike Patriots - Promising Truckers 0:1

64e minuut.
Reyna geeft de bal voor. Gordon is nu in balbezit. Mackenzie begaat een overtreding. Mackenzie krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko geeft een hoge lob. Finch kopt de bal weg. Thorne rent richting de bal. Thorne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grisham rent richting de bal. Tyler is nu in balbezit. Tyler passt de bal zonder na te denken. Mulrooney is nu in balbezit. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Martino met een harde bal richting middenveld. Daar is Finch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzan geeft een lange en hoge pass. Reyna controleert de bal met de borst. Reyna met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Patriots 48%, Promising Truckers 52%.
Warlike Patriots - Promising Truckers 0:1