Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Scorers Western Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


19e minuut.
Dell speelt de bal door. Parkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bocanegra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bocanegra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheshire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Scorers - Western Lions 0:1

39e minuut.
Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hicks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks is nu in balbezit. Hicks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Scorers - Western Lions 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Scorers 54%, Western Lions 46%.
Ferocious Scorers - Western Lions 0:2

47e minuut.
Hodge trapt de bal weg van het doel. Westwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Erush de bal. DiGiamarino is nu in balbezit. DiGiamarino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Affleck met een snelle inworp. Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Hicks rent richting de bal. Hicks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dell verovert de bal door een tackle van achteren. Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal zonder na te denken. Hicks is nu in balbezit. Hicks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dell probeert naar een medespeler te passen. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton passt de bal in één keer door. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lavigne geeft een lange en hoge pass. Erush bereikt de bal nog maar net als eerste. Erush passt de bal met de wreef. DiGiamarino is nu in balbezit. DiGiamarino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Erush geeft een hoge lob. Affleck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Westwood probeert naar een medespeler te passen. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Scorers - Western Lions 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Scorers 62%, Western Lions 38%.
Ferocious Scorers - Western Lions 1:2