Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Rockets SC Cowards
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.6
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Cruz met de inworp. Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst draait met de bal, schiet en ... Nelson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Rockets - SC Cowards 1:0

14e minuut.
Ralston met een harde bal richting middenveld. Bell kopt de bal weg. Sanders speelt de bal door. Jaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lawless verovert de bal door een tackle van achteren. Lawless geeft de bal voor. Klungelig pakt Pennyworth de bal. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Rockets - SC Cowards 2:0

31e minuut.
Knowles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawless met de inworp. Durst is nu in balbezit. Durst geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wells met de inworp. Sanders probeert naar een medespeler te passen. Lemonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds draait met de bal, schiet en ... Ralston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Rockets - SC Cowards 2:1

45e minuut.
Franchino met een sublieme pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders passt de bal met de wreef. Jaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Rockets 54%, SC Cowards 46%.
SC Rockets - SC Cowards 2:1

58e minuut.
Cunningham onderschept slim de pass. Cunningham met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. Jaso verovert de bal door een tackle van achteren. Jaso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ralston trapt de bal weg van het doel. Durst is nu in balbezit. Durst probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Rockets - SC Cowards 3:1

69e minuut.
Lamb geeft de bal voor. Wells geeft een lange en hoge pass. Sanders kopt de bal weg. Jaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso draait met de bal, schiet en ... Ralston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Sanders de bal. Jaso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Victorine. Victorine krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Victorine is nu in balbezit. Durst rent richting de bal. Durst speelt de bal door. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Rockets 56%, SC Cowards 44%.
SC Rockets - SC Cowards 3:1