Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Frogs Promising Truckers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Arena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arena speelt de bal door. Couch rent richting de bal. Estill verovert de bal door een tackle van achteren. Estill schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arena rent richting de bal. Tyler onderschept slim de pass. Tyler probeert naar een medespeler te passen. Mulrooney rent richting de bal. Mulrooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koufax verovert de bal door een tackle van achteren. Koufax probeert naar een medespeler te passen. Estill is nu in balbezit. Estill draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Couch de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Frogs - Promising Truckers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Frogs 37%, Promising Truckers 63%.
Intolerable Frogs - Promising Truckers 1:0

51e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Mulrooney onderschept slim de pass. Turner is nu in balbezit. Mulrooney verovert de bal door een tackle van achteren. Mulrooney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Wyle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drake de bal. Drake geeft een lange en hoge pass. Mulrooney rent richting de bal. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Marsh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Torre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsh met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arena probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koufax. Arena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arena met een snel genomen vrije trap. Drake heeft problemen om de bal te vangen. Estill rent richting de bal. Estill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Frogs 51%, Promising Truckers 49%.
Intolerable Frogs - Promising Truckers 1:0