Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Truckers Intolerable Frogs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


21e minuut.
Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mulrooney de bal. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Marsh met een sublieme pass. Estill is nu in balbezit. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill verovert de bal door een tackle van achteren. Estill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Holmes rent richting de bal. Koufax is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Intolerable Frogs 0:1

37e minuut.
Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marsh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turner probeert de bal met de borst te controleren. Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes passt de bal zonder na te denken. Estill bereikt de bal nog maar net als eerste. Estill haalt uit met een fantastische trap. Vandermeer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Intolerable Frogs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 55%, Intolerable Frogs 45%.
Promising Truckers - Intolerable Frogs 0:2

49e minuut.
Tyler rent richting de bal. Tyler geeft een lange en hoge pass. de la Torre probeert de bal aan de voet te houden. Mulrooney is nu in balbezit. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Intolerable Frogs 1:2

55e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Couch rent richting de bal. Estill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estill krijgt een gele kaart.

59e minuut.
de la Torre rent richting de bal. Tyler verovert de bal door een tackle van achteren. Turner maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Turner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Turner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Tyler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koufax zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de la Torre rent richting de bal. Mulrooney onderschept slim de pass. Mulrooney draait met de bal, schiet en ... Garrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promising Truckers - Intolerable Frogs 2:2

63e minuut.
Godbey met een sublieme pass. Marsh geeft de bal voor. Hale probeert de bal aan de voet te houden. Mulrooney rent richting de bal. Mulrooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Intolerable Frogs 3:2

65e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Marsh speelt de bal door. Mulrooney rent richting de bal. Mulrooney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koufax geeft de bal voor. Inworp. Hale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meissner is nu in balbezit. Meissner geeft een hoge lob. Vandermeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Inworp. Helmsley met een snelle inworp. Arena rent richting de bal. Tyler onderschept slim de pass. Tyler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Koufax raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mackenzie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 47%, Intolerable Frogs 53%.
Promising Truckers - Intolerable Frogs 3:2