Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Moons Fierce Astronauts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Austin rent richting de bal. Austin passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sullivan de bal onder controle te krijgen. Lawson rent richting de bal. Lawson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Hardee rent richting de bal. Hardee geeft een lange en hoge pass. Lawson kopt de bal weg. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Perkins met een sublieme pass. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin passt de bal met de wreef. Booty geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Critchfield rent richting de bal. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry probeert naar een medespeler te passen. Englund is nu in balbezit. Englund geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Critchfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawson rent richting de bal. Lawson probeert naar een medespeler te passen. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Moons - Fierce Astronauts 1:0

21e minuut.
Curtis heeft problemen om de bal te vangen. Austin is nu in balbezit. Austin passt de bal zonder na te denken. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastern Moons - Fierce Astronauts 1:1

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Perry de bal onder controle te krijgen. Curtis is nu in balbezit. Curtis onderschept slim de pass. Curtis schiet op doel. Kenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ransdell is nu in balbezit. Ransdell geeft een hoge lob. Pareja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ransdell de bal onder controle te krijgen. Curtis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Austin is nu in balbezit. Curtis is nu in balbezit. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Moons 56%, Fierce Astronauts 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Moons - Fierce Astronauts 1:1

57e minuut.
Carter met een snelle inworp. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell passt de bal met de wreef. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel. Ferrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Moons 49%, Fierce Astronauts 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Moons - Fierce Astronauts 1:1