Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Truckers Rough Hammers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Davidson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Logan rent richting de bal. Koufax rent richting de bal. Logan verovert de bal door een tackle van achteren. Logan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koufax bereikt de bal nog maar net als eerste. Koufax passt de bal zonder na te denken. McGwire probeert naar een medespeler te passen. Short is nu in balbezit. Short haalt uit met een fantastische trap. Vandermeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood geeft de bal voor. Short is nu in balbezit. Short schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Rough Hammers 0:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Drake de bal onder controle te krijgen. Logan rent richting de bal. Logan speelt de bal door. Short is nu in balbezit. Short haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Rough Hammers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 65%, Rough Hammers 35%.
Promising Truckers - Rough Hammers 0:2

50e minuut.
Couch is nu in balbezit. Couch geeft een lange en hoge pass. Jeffries is nu in balbezit. Mulrooney verovert de bal door een tackle van achteren. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Helmsley met een snelle inworp. Beldon rent richting de bal. Tyler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyler krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Breza is nu in balbezit. Tyler verovert de bal door een tackle van achteren. Tyler met een sublieme pass. Mulrooney is nu in balbezit. Mulrooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 58%, Rough Hammers 42%.
Promising Truckers - Rough Hammers 0:2