Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Astronauts Warlike Rebels
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Austin speelt de bal door. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireland bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis onderschept slim de pass. Curtis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Austin speelt de bal door. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking is nu in balbezit. Hammes onderschept slim de pass. Hammes haalt uit met een fantastische trap. Sparks bokst de bal weg.

16e minuut.
Booty speelt de bal door. Curtis rent richting de bal. Woodworth is nu in balbezit. Curtis verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pareja rent richting de bal. Lowery verovert de bal door een tackle van achteren. Lowery met een sublieme pass. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt draait met de bal, schiet en ... Ferrell bokst de bal weg.

32e minuut.
Waterson is nu in balbezit. Waterson probeert naar een medespeler te passen. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal aan de voet te houden. Ferrell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 0:1

33e minuut.
Curtis met een sublieme pass. Klungelig pakt Austin de bal. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal zonder na te denken. Woodworth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Curtis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McRamus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Astronauts 50%, Warlike Rebels 50%.
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 0:1

48e minuut.
Prideaux passt de bal in één keer door. Hyatt is nu in balbezit. Hammes begaat een overtreding. Hyatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prideaux wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin speelt de bal door. McRamus bereikt de bal nog maar net als eerste. McRamus schiet op doel. Thompson kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Branch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt verovert de bal door een tackle van achteren. Hyatt met een sublieme pass. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 0:2

61e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Prideaux de bal onder controle te krijgen. Lowery bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowery draait met de bal, schiet en ... Ferrell bokst de bal weg.

69e minuut.
Woodworth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bredar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 1:2

71e minuut.
Waterson probeert naar een medespeler te passen. Prideaux heeft problemen om de bal te vangen. Prideaux speelt de bal door. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 1:3

72e minuut.
Pareja passt de bal met de wreef. Hammes rent richting de bal. Hammes passt de bal met de wreef. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Austin rent richting de bal. Waterson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Austin raakt geblesseerd tijdens het duel. Critchfield met een snel genomen vrije trap. Booty bereikt de bal nog maar net als eerste. Booty geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson onderschept slim de pass. Waterson met een sublieme pass. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hammes probeert naar een medespeler te passen. McRamus is nu in balbezit. Austin is nu in balbezit. McRamus rent richting de bal. McRamus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lowery is nu in balbezit. Lowery geeft de bal voor. Bush probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prideaux rent richting de bal. Prideaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Brooking is nu in balbezit. Booty verovert de bal door een tackle van achteren. Booty probeert naar een medespeler te passen. McRamus is nu in balbezit. McRamus schiet op doel. Sparks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Astronauts 55%, Warlike Rebels 45%.
Fierce Astronauts - Warlike Rebels 2:3