Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Rebels Intolerable Frogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Hale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingels met de inworp. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Archibald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmes rent richting de bal. Holmes geeft de bal voor. Sparks bokst de bal weg.

28e minuut.
Waterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Brooking rent richting de bal. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Rebels 51%, Intolerable Frogs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlike Rebels - Intolerable Frogs 0:0

53e minuut.
Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux passt de bal met de wreef. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ireland is nu in balbezit. Estill verovert de bal door een tackle van achteren. Estill passt de bal in één keer door. Stammler rent richting de bal. Stammler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brooking kopt de bal weg. Waterson rent richting de bal. Waterson passt de bal in één keer door. Estill is nu in balbezit. Estill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Stephenson geeft de bal voor. Daar is Woodworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estill rent richting de bal. Estill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stammler geeft een lange en hoge pass. Estill rent richting de bal. Estill schiet op doel. Sparks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Rebels - Intolerable Frogs 0:1

85e minuut.
Archibald passt de bal met de wreef. Prideaux rent richting de bal. Prideaux passt de bal zonder na te denken. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt schiet op doel. Garrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Rebels 42%, Intolerable Frogs 58%.
Warlike Rebels - Intolerable Frogs 0:1