Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Truckers Eastern Moons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson passt de bal in één keer door. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Eastern Moons 0:1

9e minuut.
Carter is nu in balbezit. Tyler onderschept slim de pass. Tyler met een sublieme pass. Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promising Truckers - Eastern Moons 1:1

12e minuut.
Magoffin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Koufax heeft problemen om de bal te vangen. Sullivan rent richting de bal. Koufax verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Marsh geeft de bal voor. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal met de wreef. Prince is nu in balbezit. Prince draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vandermeer trapt de bal weg van het doel. Ransdell kopt de bal weg. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Vandermeer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Truckers - Eastern Moons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 58%, Eastern Moons 42%.
Promising Truckers - Eastern Moons 1:2

54e minuut.
Inworp. Perry met de inworp. Englund geeft de bal voor. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan schiet op doel. Vandermeer bokst de bal weg.

67e minuut.
Koufax onderschept slim de pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry met een sublieme pass. Daar is Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan schiet op doel. Vandermeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tyler rent richting de bal. Tyler passt de bal in één keer door. Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magoffin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Perry probeert naar een medespeler te passen. Drake is nu in balbezit. Englund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Englund krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Truckers 61%, Eastern Moons 39%.
Promising Truckers - Eastern Moons 1:2