Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Rockets Warlike Rebels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Afrikka geeft een hoge lob. Inworp. Cruz met de inworp. Durst is nu in balbezit. Durst schiet op doel. Sparks bokst de bal weg. Sparks probeert naar een medespeler te passen. Ingels met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. Hyatt onderschept slim de pass. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Rockets - Warlike Rebels 0:1

11e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Ingels is nu in balbezit. Ingels passt de bal in één keer door. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux haalt uit met een fantastische trap. Ralston bokst de bal weg. Klungelig pakt Lohan de bal. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Waterson is nu in balbezit. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux passt de bal zonder na te denken. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Franchino geeft een lange en hoge pass. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brooking. Brooking krijgt een gele kaart. Lawless is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Victorine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durst maakt een snoekduik en kopt de bal. Afrikka kopt de bal weg. Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ingels onderschept slim de pass. Ingels speelt de bal door. Daar is Hyatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Victorine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux passt de bal in één keer door. Hyatt heeft problemen om de bal te vangen. Hyatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Rockets 59%, Warlike Rebels 41%.
SC Rockets - Warlike Rebels 0:1

53e minuut.
Daar is Lowery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux rent richting de bal. Victorine rent richting de bal. Prideaux onderschept slim de pass. Prideaux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Ralston trapt de bal weg. Durst kopt de bal weg. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ingels met een snelle inworp. Prideaux geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sparks met een harde bal richting middenveld. Victorine rent richting de bal. Brooking probeert naar een medespeler te passen. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lowery met de inworp. Brooking geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst verovert de bal door een tackle van achteren. Woodworth onderschept slim de pass. Nelson onderschept slim de pass. Nelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Rockets 49%, Warlike Rebels 51%.
SC Rockets - Warlike Rebels 0:1