Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Astronauts Rough Hammers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGwire probeert naar een medespeler te passen. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan rent richting de bal. Logan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Branch controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conner met een harde bal richting middenveld. Jolie kopt de bal weg. Curtis controleert de bal met de borst. Curtis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Logan rent richting de bal. Hammes onderschept slim de pass. Hammes passt de bal in één keer door. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
McGwire onderschept slim de pass. McGwire met een sublieme pass. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan rent richting de bal. Logan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pareja passt de bal met de wreef. Bredar is nu in balbezit. McGwire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGwire krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Astronauts 56%, Rough Hammers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Astronauts - Rough Hammers 0:0

54e minuut.
Critchfield heeft problemen om de bal te vangen. McGwire is nu in balbezit. McGwire passt de bal in één keer door. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Short haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Breza heeft problemen om de bal te vangen. Hammes rent richting de bal. Hammes met een sublieme pass. Booty bereikt de bal nog maar net als eerste. Booty geeft een lange en hoge pass. Conner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curtis heeft problemen om de bal te vangen. Curtis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Astronauts - Rough Hammers 1:0

77e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja begaat een overtreding. Davidson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldon met een snel genomen vrije trap. Ferrell met een sublieme pass. Jeffries kopt de bal weg. Curtis probeert de bal aan de voet te houden. Curtis schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Beldon passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pareja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booty is nu in balbezit. Booty geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Astronauts 51%, Rough Hammers 49%.
Fierce Astronauts - Rough Hammers 1:0