Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Pfeile Vortreffliche Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 22
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Perchtold met een snelle inworp. Deyhle rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Adams speelt de bal door. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Deyhle geeft de bal voor. Inworp. Perchtold met een snelle inworp. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een hoge lob. Gorschlüter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 0:1

28e minuut.
Teker met een sublieme pass. Klungelig pakt Nürnberger de bal. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer schiet op doel. Gorschlüter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kühne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scheiber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nürnberger rent richting de bal. Nürnberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Pfeile 58%, Vortreffliche Kronjuwelen 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 1:1

62e minuut.
Kapellmann probeert naar een medespeler te passen. Lamsfuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyhle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deyhle krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Deyhle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamsfuss verovert de bal door een tackle van achteren. Lamsfuss passt de bal zonder na te denken. Pfeiffer heeft problemen om de bal te vangen. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Deyhle verovert de bal door een tackle van achteren. Deyhle probeert naar een medespeler te passen. Perchtold is nu in balbezit. Perchtold haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kopplin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lamsfuss de bal. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer schiet op doel. Obermayer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 1:2

82e minuut.
Kopplin rent richting de bal. Kopplin geeft een hoge lob. Penzold geeft de bal voor. Lamsfuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamsfuss geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Pfeile 66%, Vortreffliche Kronjuwelen 34%.
Vereinigte Pfeile - Vortreffliche Kronjuwelen 1:3