Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Krieger Schuldige Flieger
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wannenmeister met de inworp. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch draait met de bal, schiet en ... Hemmerich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Däschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Däschner passt de bal met de wreef. Landsmann is nu in balbezit. Pankraz onderschept slim de pass. Pankraz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Altmann geeft een hoge lob. Pankraz probeert naar een medespeler te passen. Bürger rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bürger neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pankraz is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Pankraz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - Schuldige Flieger 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 54%, Schuldige Flieger 46%.
Düstere Krieger - Schuldige Flieger 0:1

51e minuut.
Simmet kopt de bal weg. Adametz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagusch. Bagusch krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Adametz onderschept slim de pass. Adametz geeft de bal voor. Landsmann kan de bal niet met de borst controleren. Pankraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankraz draait met de bal, schiet en ... Vorbeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Wenden geeft de bal voor. Hänig kopt de bal weg. Klungelig pakt Simmet de bal. Garhofer rent richting de bal. Garhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - Schuldige Flieger 0:2

64e minuut.
Bürger kopt de bal weg. Daar is Däschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Däschner met een sublieme pass. Pankraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankraz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Simmet probeert naar een medespeler te passen. Bagusch rent richting de bal. Bagusch speelt de bal door. Packert bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 53%, Schuldige Flieger 47%.
Düstere Krieger - Schuldige Flieger 0:2