Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Sonnen Unverschämte Eulen
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sparwasser kopt de bal weg. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf haalt uit met een fantastische trap. Zornio is nu in balbezit. Zornio geeft een hoge lob. Fasig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mahnkopf rent richting de bal. Reiche verovert de bal door een tackle van achteren. Reiche passt de bal in één keer door. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus haalt uit met een fantastische trap. Fasig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Sonnen - Unverschämte Eulen 1:0

13e minuut.
Achter speelt de bal door. Klungelig pakt Ribbeck de bal. Zallberger is nu in balbezit. Ribbeck onderschept slim de pass. Ribbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachtvolle Sonnen - Unverschämte Eulen 1:1

28e minuut.
Pflaum met de inworp. Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparwasser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sparwasser krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Sonnen 40%, Unverschämte Eulen 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Sonnen - Unverschämte Eulen 1:1

51e minuut.
Zornio met een sublieme pass. Reiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiche met een sublieme pass. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Gange de bal. Gange probeert naar een medespeler te passen. Habich speelt de bal door. Ribbeck rent richting de bal. Ribbeck draait met de bal, schiet en ... Achrainer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Weiskopf speelt de bal door. Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Habich passt de bal zonder na te denken. Ribbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sparwasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achter speelt de bal door. Ribbeck rent richting de bal. Habich rent richting de bal. Habich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gange heeft problemen om de bal te vangen. Ribbeck is nu in balbezit. Gange begaat een overtreding. Gange krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nordhaus speelt de bal door. Pflaum is nu in balbezit. Pflaum speelt de bal door. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Habich rent richting de bal. Habich probeert naar een medespeler te passen. Ribbeck is nu in balbezit. Ribbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Sonnen - Unverschämte Eulen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Sonnen 60%, Unverschämte Eulen 40%.
Prachtvolle Sonnen - Unverschämte Eulen 1:2