Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Verwegene Artilleristen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Dappes geeft een hoge lob. Inworp. Rudhof met de inworp. Balder is nu in balbezit. Balder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dappes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dasch de bal. Dasch probeert naar een medespeler te passen. Zerbe rent richting de bal. Zerbe schiet op doel. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ceylan probeert naar een medespeler te passen. Dappes kopt de bal weg. Daar is Obert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moseberg is nu in balbezit. Moseberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Türk rent richting de bal. Dappes is nu in balbezit. Balder verovert de bal door een tackle van achteren. Balder haalt uit met een fantastische trap. Fromm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nuhr met een sublieme pass. Daar is Diekmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moseberg speelt de bal door. Zerbe is nu in balbezit. Zerbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dappes met een sublieme pass. Moseberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Moseberg passt de bal met de wreef. Zerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 54%, Verwegene Artilleristen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Verwegene Artilleristen 0:0

49e minuut.
Haberkorn verovert de bal door een tackle van achteren. Rudhof is nu in balbezit. Balder rent richting de bal. Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk schiet op doel. Ben-Hatira bokst de bal weg.

77e minuut.
Schunke geeft een lange en hoge pass. Stöhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhr met een sublieme pass. Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chen is nu in balbezit. Schunke begaat een overtreding. Chen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nebelung met een snel genomen vrije trap. Türk rent richting de bal. Türk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teligmann de bal onder controle te krijgen. Ben-Hatira probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Diekmann de bal. Dasch rent richting de bal. Dasch probeert naar een medespeler te passen. Moseberg is nu in balbezit. Moseberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Obert bereikt de bal nog maar net als eerste. Moseberg rent richting de bal. Moseberg passt de bal met de wreef. Zerbe rent richting de bal. Zerbe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Verwegene Artilleristen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 55%, Verwegene Artilleristen 45%.
Magische Adler - Verwegene Artilleristen 0:1