Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Pfeile Harte Felsen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kapellmann is nu in balbezit. Ahmedin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapellmann. Kapellmann krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bahnmüller probeert naar een medespeler te passen. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nürnberger komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Deyhle onderschept slim de pass. Daar is Kapellmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzifist maakt een afschuwelijke overtreding. Patzifist krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herler met de inworp. Haag is nu in balbezit. Haag haalt uit met een fantastische trap. Pamuk heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Pfeile - Harte Felsen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Pfeile 59%, Harte Felsen 41%.
Vereinigte Pfeile - Harte Felsen 0:1

61e minuut.
Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer rent richting de bal. Obermayer passt de bal in één keer door. Teker is nu in balbezit. Teker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kopplin kopt de bal weg. Haag bereikt de bal nog maar net als eerste. Haag met een sublieme pass. Brenner rent richting de bal. Brenner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gorschlüter trapt de bal weg van het doel. Patzifist bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzifist passt de bal zonder na te denken. Brenner is nu in balbezit. Brenner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Pfeile 54%, Harte Felsen 46%.
Vereinigte Pfeile - Harte Felsen 0:1