Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unhöfliche Lineale Prachtvolle Sonnen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Nordhaus draait met de bal, schiet en ... Olbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Clever rent richting de bal. Clever probeert naar een medespeler te passen. Kucht speelt de bal door. Salzmann rent richting de bal. Salzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Langmass verovert de bal door een tackle van achteren. Langmass speelt de bal door. Sackberg rent richting de bal. Sackberg haalt uit met een fantastische trap. Zallberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achrainer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unhöfliche Lineale 46%, Prachtvolle Sonnen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unhöfliche Lineale - Prachtvolle Sonnen 0:0

46e minuut.
Nordhaus rent richting de bal. Nordhaus passt de bal met de wreef. Salzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann draait met de bal, schiet en ... Achrainer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Neckritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klank is nu in balbezit. Sackberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sackberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter geeft een lange en hoge pass. Reiche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sackberg is nu in balbezit. Sackberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sparwasser is nu in balbezit. Salzmann onderschept slim de pass. Sackberg rent richting de bal. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Zallberger speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langmass met de inworp. Sackberg is nu in balbezit. Sackberg geeft een lange en hoge pass. Achrainer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusseck verovert de bal door een tackle van achteren. Nusseck passt de bal zonder na te denken. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unhöfliche Lineale - Prachtvolle Sonnen 1:0

75e minuut.
Nusseck geeft een lange en hoge pass. Daar is Salzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackberg is nu in balbezit. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann draait met de bal, schiet en ... Achrainer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Reiche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sackberg de bal. Sackberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unhöfliche Lineale 49%, Prachtvolle Sonnen 51%.
Unhöfliche Lineale - Prachtvolle Sonnen 1:0