Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Kerne Düstere Krieger
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pisanu speelt de bal door. Pandza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänig begaat een overtreding. Hänig krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Glasner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simmet is nu in balbezit. Simmet probeert naar een medespeler te passen. Hamann rent richting de bal. Hamann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hamann is nu in balbezit. Maier rent richting de bal. Maier passt de bal in één keer door. Podolski is nu in balbezit. Podolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Düstere Krieger 1:0

28e minuut.
Hänig met de inworp. Daar is Kapellmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapellmann probeert naar een medespeler te passen. Packert is nu in balbezit. Packert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Kerne - Düstere Krieger 1:1

42e minuut.
Inworp. Wannenmeister met een snelle inworp. Bagusch probeert naar een medespeler te passen. Packert bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 40%, Düstere Krieger 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Kerne - Düstere Krieger 1:1

65e minuut.
Bagusch rent richting de bal. Packert rent richting de bal. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert rent richting de bal. Packert schiet op doel. Maiwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Wannenmeister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagusch heeft problemen om de bal te vangen. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch rent richting de bal. Bagusch schiet op doel. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bahnes is nu in balbezit. Bahnes geeft een hoge lob. Packert probeert de bal met de borst te controleren. Bagusch rent richting de bal. Bagusch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Wannenmeister de bal onder controle te krijgen. Maks bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks geeft de bal voor. Landsmann controleert de bal met de borst. Landsmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Podolski is nu in balbezit. Kapellmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kapellmann passt de bal met de wreef. Packert is nu in balbezit. Packert haalt uit met een fantastische trap. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Maks de bal onder controle te krijgen. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch haalt uit met een fantastische trap. Maiwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Düstere Krieger 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 61%, Düstere Krieger 39%.
Harte Kerne - Düstere Krieger 1:2