Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Wölfe Böse Klingen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Dangelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangelmaier speelt de bal door. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ganzera geeft de bal voor. Kitzinger is nu in balbezit. Kitzinger geeft een hoge lob. Marheineke heeft problemen om de bal te vangen. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Dangelmaier de bal. Dangelmaier speelt de bal door. Hadeler is nu in balbezit. Neuberger onderschept slim de pass. Neuberger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galetzka niet meer kan verder spelen. Jach komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Heß is nu in balbezit. Heß geeft een lange en hoge pass. Palka probeert de bal aan de voet te houden. Fillinger is nu in balbezit. Fillinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ganzera passt de bal zonder na te denken. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Boelen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marheineke raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neuberger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberger rent richting de bal. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Wölfe 51%, Böse Klingen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhörige Wölfe - Böse Klingen 0:0

61e minuut.
Heß zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawitzki rent richting de bal. Ganzera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawitzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hadeler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rubisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Hadeler onderschept slim de pass. Inworp. Kitzinger met een snelle inworp. Neuberger is nu in balbezit. Neuberger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Wölfe 53%, Böse Klingen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhörige Wölfe - Böse Klingen 0:0