Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Biere Rauhe Zigeuner
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Makiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makiadi passt de bal met de wreef. Dörner geeft een hoge lob. Härzer rent richting de bal. Härzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rödl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal onderschept slim de pass. Härzer is nu in balbezit. Härzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 0:1

8e minuut.
Mieder onderschept slim de pass. Mieder met een sublieme pass. Beinhart heeft problemen om de bal te vangen. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Makiadi probeert naar een medespeler te passen. Lindner is nu in balbezit. Lindner passt de bal met de wreef. Beinhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Beinhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner met een sublieme pass. Beinhart rent richting de bal. Beinhart haalt uit met een fantastische trap. Moritz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 1:1

22e minuut.
Segal rent richting de bal. Nägler onderschept slim de pass. Nägler probeert naar een medespeler te passen. Beinhart rent richting de bal. Beinhart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Beinhart is nu in balbezit. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Beinhart is nu in balbezit. Lindner rent richting de bal. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 2:1

34e minuut.
Lindner heeft problemen om de bal te vangen. Scherbanowitz verovert de bal door een tackle van achteren. Scherbanowitz passt de bal zonder na te denken. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bugera bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckert onderschept slim de pass. Beckert passt de bal in één keer door. Härzer is nu in balbezit. Härzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Biere 54%, Rauhe Zigeuner 46%.
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 2:1

47e minuut.
Daar is Beinhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner rent richting de bal. Beinhart rent richting de bal. Beinhart haalt uit met een fantastische trap. Staudacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lindner rent richting de bal. Lindner passt de bal zonder na te denken. Beinhart is nu in balbezit. Beinhart haalt uit met een fantastische trap. Moritz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 3:1

49e minuut.
Segal rent richting de bal. Beinhart is nu in balbezit. Segal is nu in balbezit. Härzer rent richting de bal. Härzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Makiadi is nu in balbezit. Makiadi met een sublieme pass. Pilger rent richting de bal. Beinhart onderschept slim de pass. Beinhart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mieder rent richting de bal. Mieder geeft de bal voor. Gabbert speelt de bal door. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel. Moritz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 4:1

76e minuut.
Dallmeier met de inworp. Beckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckert passt de bal in één keer door. Härzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Härzer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Härzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mantel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Biere 32%, Rauhe Zigeuner 68%.
Ölige Biere - Rauhe Zigeuner 4:1