Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Wölfe Scheidungswillige Kerne
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chen met een harde bal richting middenveld. Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Pampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampel draait met de bal, schiet en ... Bähren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Wölfe - Scheidungswillige Kerne 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Loré de bal onder controle te krijgen. Rubino is nu in balbezit. Loré maakt een afschuwelijke overtreding. Loré krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gadau passt de bal zonder na te denken. Mütze rent richting de bal. Mütze speelt de bal door. Bänsch is nu in balbezit. Bänsch schiet op doel. Chen bokst de bal weg. Lell probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Dahlke de bal. Bänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dahmen ... Strafschop! Bänsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Mütze neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gamerdinger speelt de bal door. Wotte rent richting de bal. Wotte met een sublieme pass. Bänsch is nu in balbezit. Bänsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Wölfe 54%, Scheidungswillige Kerne 46%.
Tapfere Wölfe - Scheidungswillige Kerne 1:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahl met de inworp. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel geeft de bal voor. Pampel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Wölfe 58%, Scheidungswillige Kerne 42%.
Tapfere Wölfe - Scheidungswillige Kerne 1:0