Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Adler Schamlose Stiere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Beierle met een snelle inworp. Dana is nu in balbezit. Dana schiet op doel. Wucher is nu in balbezit. Wucher draait met de bal, schiet en ... Pekarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kraus geeft een lange en hoge pass. Daar is Geske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wucher rent richting de bal. Wucher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lahr de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geske met een snelle inworp. Terodde is nu in balbezit. Terodde geeft een lange en hoge pass. Lage is nu in balbezit. Lage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 0:1

42e minuut.
Bierofka geeft de bal voor. Klungelig pakt Nawe de bal. Lage rent richting de bal. Lage draait met de bal, schiet en ... Nachtigall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Adler 44%, Schamlose Stiere 56%.
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 0:2

46e minuut.
Wucher onderschept slim de pass. Dana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geske. Dana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Terodde passt de bal in één keer door. Penzel heeft problemen om de bal te vangen. Penzel geeft een hoge lob. Daar is Wucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wucher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 1:2

71e minuut.
Gallier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rehhagel komt het veld opgelopen. Beierle met een snelle inworp. Dana is nu in balbezit. Dana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dietrich met een sublieme pass. Geske rent richting de bal. Dana maakt een afschuwelijke overtreding. Dana krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pickel met de inworp. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft de bal voor. Bierofka met een sublieme pass. Lage is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 1:3

90e minuut.
Kraus rent richting de bal. Kraus geeft een hoge lob. Rietpietsch is nu in balbezit. Kraus verovert de bal door een tackle van achteren. Kraus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Adler 44%, Schamlose Stiere 56%.
Kriegerische Adler - Schamlose Stiere 2:3