Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Wölfe Hellhörige Wölfe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Wahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadeler begaat een overtreding. Wahl raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahlke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wiggers de bal. Pampel is nu in balbezit. Pampel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wotte is nu in balbezit. Fillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Fillinger probeert naar een medespeler te passen. Littbarski rent richting de bal. Littbarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rottstegge met een sublieme pass. Dahlke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Littbarski. Littbarski krijgt een gele kaart. Dahlke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sawitzki de bal onder controle te krijgen. Wetzel is nu in balbezit. Hadeler is nu in balbezit. Wetzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wetzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Märzendorfer onderschept slim de pass. Märzendorfer met een sublieme pass. Klungelig pakt Littbarski de bal. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki draait met de bal, schiet en ... Chen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Wölfe - Hellhörige Wölfe 0:1

20e minuut.
Galetzka trapt de bal weg. Klungelig pakt Loré de bal. Sawitzki begaat een overtreding. Sawitzki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Boelen speelt de bal door. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß speelt de bal door. Littbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Littbarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Littbarski heeft problemen om de bal te vangen. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki passt de bal in één keer door. Littbarski rent richting de bal. Littbarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Wetzel met een sublieme pass. Boelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pampel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wotte onderschept slim de pass. Loré is nu in balbezit. Met opzet legt Fillinger zijn tegenspeler op de grond. Fillinger krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Chen trapt de bal weg van het doel. Rottstegge kopt de bal weg. Wotte rent richting de bal. Sawitzki verovert de bal door een tackle van achteren. Sawitzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dahlke rent richting de bal. Littbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Littbarski is nu in balbezit. Littbarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Wölfe 53%, Hellhörige Wölfe 47%.
Tapfere Wölfe - Hellhörige Wölfe 0:1

51e minuut.
Rottstegge probeert naar een medespeler te passen. Littbarski rent richting de bal. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki haalt uit met een fantastische trap. Chen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Wölfe - Hellhörige Wölfe 0:2

59e minuut.
Pampel passt de bal met de wreef. Loré rent richting de bal. Loré met een sublieme pass. Wudtke rent richting de bal. Wudtke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Heß rent richting de bal. Heß geeft een hoge lob. Wotte is nu in balbezit. Littbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Littbarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Märzendorfer rent richting de bal. Wahl verovert de bal door een tackle van achteren. Wahl speelt de bal door. Wetzel rent richting de bal. Wetzel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dahlke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Märzendorfer de bal onder controle te krijgen. Hadeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel onderschept slim de pass. Wetzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Wölfe 48%, Hellhörige Wölfe 52%.
Tapfere Wölfe - Hellhörige Wölfe 0:2