Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Klingen Kriegerische Adler
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Dana heeft problemen om de bal te vangen. Ganzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzera geeft een lange en hoge pass. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Johannsmann is nu in balbezit. Johannsmann geeft de bal voor. Berndt rent richting de bal. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Klingen - Kriegerische Adler 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Schößler de bal. Schößler speelt de bal door. Wucher is nu in balbezit. Dana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ilsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana rent richting de bal. Dana speelt de bal door. Wucher rent richting de bal. Wucher schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Beierle rent richting de bal. Beierle met een sublieme pass. Wucher is nu in balbezit. Dana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Marheineke met een sublieme pass. Kitzinger rent richting de bal. Kitzinger geeft een lange en hoge pass. Marheineke probeert de bal aan de voet te houden. Marheineke schiet op doel. Nachtigall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Palka speelt de bal door. Dangelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Holl begaat een overtreding. Holl krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Nawe met een harde bal richting middenveld. Kraus kopt de bal weg. Daar is Ilsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wucher rent richting de bal. Ilsch rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Johannsmann rent richting de bal. Johannsmann geeft een lange en hoge pass. Kraus kopt de bal weg. Wucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wucher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Klingen 66%, Kriegerische Adler 34%.
Böse Klingen - Kriegerische Adler 1:0

46e minuut.
Wucher speelt de bal door. Dana is nu in balbezit. Marheineke onderschept slim de pass. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Berndt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schößler verovert de bal door een tackle van achteren. Schößler speelt de bal door. Klungelig pakt Ilsch de bal. Dana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana haalt uit met een fantastische trap. Rubisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ganzera probeert naar een medespeler te passen. Kubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubus speelt de bal door. Neuberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Klingen 40%, Kriegerische Adler 60%.
Böse Klingen - Kriegerische Adler 1:0