Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Radiergummis Magische Dachse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Schwartz passt de bal in één keer door. Nebe rent richting de bal. Nebe passt de bal met de wreef. Löble bereikt de bal nog maar net als eerste. Löble haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Öser bereikt de bal nog maar net als eerste. Löble verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe rent richting de bal. Löble rent richting de bal. Löble haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Depenhörn geeft een hoge lob. Nikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulski passt de bal in één keer door. Kaffenberger is nu in balbezit. Kaffenberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Babbel de bal. Babbel geeft een lange en hoge pass. Feickert is nu in balbezit. Feickert geeft een hoge lob. Heckel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kaffenberger passt de bal zonder na te denken. Schwartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartz probeert naar een medespeler te passen. Löble is nu in balbezit. Löble schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nebe met een sublieme pass. Löble heeft problemen om de bal te vangen. Silber rent richting de bal. Löble verovert de bal door een tackle van achteren. Löble haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Schwartz de bal. Kaffenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Kaffenberger met een sublieme pass. Ihringer rent richting de bal. Ihringer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sekora trapt de bal weg van het doel. Schwartz controleert de bal met de borst. Kaffenberger speelt de bal door. Ihringer rent richting de bal. Ihringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Radiergummis - Magische Dachse 1:0

40e minuut.
Schwartz heeft problemen om de bal te vangen. Kaffenberger is nu in balbezit. Kaffenberger passt de bal in één keer door. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nikulski onderschept slim de pass. Nikulski passt de bal in één keer door. Kaffenberger probeert naar een medespeler te passen. Ihringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ebeling geeft een hoge lob. Inworp. Wipper met een snelle inworp. Kaffenberger rent richting de bal. Kaffenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Radiergummis 50%, Magische Dachse 50%.
Böse Radiergummis - Magische Dachse 1:0

48e minuut.
Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaffenberger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kaffenberger passt de bal in één keer door. Oettrich is nu in balbezit. Ihringer maakt een afschuwelijke overtreding. Ihringer krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kaffenberger is nu in balbezit. Schwartz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartz geeft een hoge lob. Löble rent richting de bal. Löble draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Kirschbaum met een harde bal richting middenveld. Nebe kopt de bal weg. Löble is nu in balbezit. Löble draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kaffenberger geeft de bal voor. Frankfurter kopt de bal weg. Heyer controleert de bal met de borst. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nebe speelt de bal door. Löble is nu in balbezit. Löble passt de bal met de wreef. Babbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbel geeft de bal voor. Kirschbaum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Radiergummis 46%, Magische Dachse 54%.
Böse Radiergummis - Magische Dachse 1:0