Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Bananen Ruchlose Biere
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Sachse rent richting de bal. Sachse geeft een hoge lob. Fanselow rent richting de bal. Fanselow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Damm verovert de bal door een tackle van achteren. Damm passt de bal zonder na te denken. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Damm verovert de bal door een tackle van achteren. Damm speelt de bal door. Thierse bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow onderschept slim de pass. Fanselow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Ruchlose Biere 1:0

20e minuut.
Ohnewein rent richting de bal. Ohnewein geeft een lange en hoge pass. Irmscher kopt de bal weg. Köster bereikt de bal nog maar net als eerste. Köster schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Thierse geeft de bal voor. Inworp. Käufl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damm is nu in balbezit. Damm geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Necker speelt de bal door. Pladde rent richting de bal. Pladde passt de bal in één keer door. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 36%, Ruchlose Biere 64%.
Große Bananen - Ruchlose Biere 1:0

51e minuut.
Irmscher speelt de bal door. Poertzel rent richting de bal. Poertzel passt de bal zonder na te denken. Köster rent richting de bal. Köster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piskorz onderschept slim de pass. Piskorz met een sublieme pass. Thierse is nu in balbezit. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Piskorz verovert de bal door een tackle van achteren. Piskorz probeert naar een medespeler te passen. Thierse rent richting de bal. Fanselow verovert de bal door een tackle van achteren. Fanselow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Ruchlose Biere 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 45%, Ruchlose Biere 55%.
Große Bananen - Ruchlose Biere 2:0