Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Schweine Ruchlose Zigeuner
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Steller is nu in balbezit. Steller geeft de bal voor. Klungelig pakt Freier de bal. Freier draait met de bal, schiet en ... Rebele probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fritz met een sublieme pass. Zunge rent richting de bal. Bäcker verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz onderschept slim de pass. Fritz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Beiersdorfer speelt de bal door. Klungelig pakt Zunge de bal. Moutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge onderschept slim de pass. Zunge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Schweine 54%, Ruchlose Zigeuner 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Schweine - Ruchlose Zigeuner 0:0

48e minuut.
Borhardt kopt de bal weg. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Abt maakt een afschuwelijke overtreding. Abt krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kalusche rent richting de bal. Kalusche geeft de bal voor. Abt geeft een lange en hoge pass. Platins probeert de bal aan de voet te houden. Tischler is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schur probeert naar een medespeler te passen. Zunge is nu in balbezit. Abt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Zunge raakt geblesseerd tijdens het duel. Borhardt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zunge is nu in balbezit. Moutsos rent richting de bal. Zunge verovert de bal door een tackle van achteren. Zunge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Schweine - Ruchlose Zigeuner 0:1

63e minuut.
Borhardt passt de bal in één keer door. Schur bereikt de bal nog maar net als eerste. Schur geeft een lange en hoge pass. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rauterberg probeert naar een medespeler te passen. Pezzoni geeft een lange en hoge pass. Tischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Freier is nu in balbezit. Freier geeft de bal voor. Hänsch probeert wanhopig de bal te grijpen. Tischler is nu in balbezit. Tischler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachtvolle Schweine - Ruchlose Zigeuner 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Schweine 65%, Ruchlose Zigeuner 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Schweine - Ruchlose Zigeuner 1:1