Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Geheimnisvolle Krieger
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gutschmidt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Präger. Gutschmidt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garz met een snel genomen vrije trap. Brunke krijgt zijn hoofd ertegen. Tauchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Garz is nu in balbezit. Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pan passt de bal in één keer door. Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 58%, Geheimnisvolle Krieger 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruhige Lineale - Geheimnisvolle Krieger 0:0

75e minuut.
Gambalat speelt de bal door. Lammens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammens passt de bal zonder na te denken. Kempf rent richting de bal. Kempf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Geheimnisvolle Krieger 1:0

78e minuut.
Lascal met een sublieme pass. Pan rent richting de bal. Pan geeft een lange en hoge pass. Möwe is nu in balbezit. Möwe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Domke kopt de bal weg. Klungelig pakt Pan de bal. Pan passt de bal in één keer door. Rupp is nu in balbezit. Rupp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 49%, Geheimnisvolle Krieger 51%.
Ruhige Lineale - Geheimnisvolle Krieger 1:0